CUPA PERFORMANTEI-KARATE INTERSTILURI

iunie 13, 2017 | Administrator

În perioada 09-11.06.2017, Clubul Copiilor din Șimleu Silvaniei a organizat cea dea XIX-a ediție a Cupei Performanței la Karate Interstiluri la care și-au anunțat participarea aproape 100 de karateka de la palate și cluburi ale copiilor din țară, dar și de la alte cluburi sportive: Petrila, Reșița,  Oradea, Marghita, Baia Mare, Jibou, Crasna și Șimleu Silvaniei.

Concursul propriu-zis s-a desfășurat sâmbătă, 10.06.2017 în sala de sport “Măgura” a orașului Șimleu Silvaniei, cu sprijinul Primăriei orașului și în colaborare cu Clubul Sportiv Omega din Șimleu Silvaniei, iar sportivii s-au întrecut în probe de kumite individual, secțiunea W.K.F., masculin și feminin.

Clubul Copiilor din Șimleu Silvaniei a evoluat cu un lot de 21 de sportivi susținuti de secțiile C.S.Omega din Șimleu Silvaniei, Jibou și Crasna, sportivi care la finele concursului au obținut nu mai puțin de 36 de clasări pe podium: 10 medalii de aur, 10 medalii de argint si 16 medalii de bronz, fiecare sportiv având posibilitatea să participe la doua probe de concurs.

Au obținut locuri I: Maia Pop(2), Tania Pop, Krisztian Mandel. David Cosma(2), Gabriel Cionca, Matei Bal, Nicolae Gal și Alex Moldovan. Pe locurile II s-au situat: Mara Pop, Tania Pop, Vlad Rogozan, Krisztian Mandel, Patrik Bakai, Matei Bal, Marius Chereches, Krisztian Papp, Rares Pop și Nicolae Gal. Locurile III le-au revenit următorilor: Mara Pop(2), Alexandra Barth(2), Ioana Rad, Ana Costea, Matyas Egeto, Szilard Mak(2), Ianis Teglas, Gabriel Cionca, Marius Chereches, Matei Bal, Krisztian Papp, Rares Pop și Alex Moldovan.

Trebuie menționat faptul că evenimentul se regăsește în Calendarul Activităților Extracurriculare Regionale și Interjudețene al Ministerului Educației Naționale pentru anul 2017 la poziția 1285, iar clasamentul final arată astfel:

* Locul I, Clubul Copiilor din Șimleu Silvaniei 330 de puncte;

*Locul II, Palatul Copiilor din Reșița 135 de puncte ;

*Locul III, Clubul Copiilor din Petrila 125 puncte.

Au arbitrat fără reproș Zoltan Lipan, Marius Sigmirean, Mihaly Takacs, Călin Coste, Paula Radu, Milan Ciusdic și Alexandru Farcas, iar pentru prestația lor le mulțumesc sincer.

De asemenea, mulțumiri tuturor celor care ne-au sprijinit în acest demers, iar sportivilor mult succes în continuare.

Prof. Pop Gheorghe

 0740520239