Eveniment  A.N.A.K. la Marghita!

iulie 11, 2017 | Administrator

In perioada 03-09 iulie 2017, Asociatia Nord Amical Karate a desfasurat la Marghita mai multe activitati in care s-au implicat aproape 100 de sportivi, instructori, antrenori si arbitri ai asociatiei. Astfel, au avut loc doua antrenamente zilnic pe gazonul din incinta Strandului Termal, urmate de sedinte de recuperare in apa termala, iar cei mici s-au intrecut in diferite jocuri cu sau fara minge. Antrenamentele s-au desfasurat pe trei  grupe valorice si au fost conduse de catre senseii Duta Viorel, Takacs Mihaly si subsemnatul.

Protagonistii acestui eveniment au fost membrii asociatiei noastre din Maramures, Satu Mare, Salaj, Covasna si Bihor, care in fiecare vara, de mai bine de 20 de ani, se aduna aici ca o mare familie si muncesc impreuna, se relaxeaza si se bucura de o companie placuta si agreabila.

A avut loc si examen pentru obtinerea gradului de 1 kyu( centura maro) , care cu toate emotiile aferente a fost promovat cu succes de toti candidatii. De asemenea s-a desfasurat si editia din acest an a turneului de karate dotat cu trofeul “Cupa Good Dragon”, concurs organizat de catre clubul gazda, condus de instructorul Takacs Mihaly. Organizatorul a rasplatit efortul concurentilor cu trofee frumoase, medalii si diplome, atat la probele de kata cat si la kumite WKF si SHOBU IPPON.

Seara de sambata nu se putea incheia fara traditionalul sayonara party, unde toti, cu mic cu mare, au iesit dupa cina pe ringul de dans uitand de oboseala adunata in timpul concursului.

Salajul a participat la aceasta actiune cu un lot de 22 de persoane dintre care 17 au fost sportivi de la Clubul Copiilor din Simleu Silvaniei si membri ai C.S. Omega din Jibou, Zalau, Crasna, Pericei si Simleu Silvaniei. Acestia s-au comportat foarte bine la concurs drept dovada ei obtinand 9 locuri I, 10 locuri II si 5 locuri III. S-au remarcat urmatorii : Pop Tania, Pop Maia, Chisbora Ileana si Barth Alexandra, la fete, iar la baieti Mandel Krisztian, Mak Szilard, Bakai Patrik, Cosma David, Cionca Gabriel, Bal Matei, Chereches Marius, Gal Nicolae, Ilinca Marius si Maier Raul.

Pentru examenul de centura am avut doua candidate: Pop Tania si Chisbora Ileana, ambele promovand cu succes.

In concluzie, am petrecut o saptamana deosebita, plina de activitati dar si momente de relaxare si incheiata cu bucurie si satisfactii. Bravo copii, efortul vostru a fost rasplatit pe deplin. Va doresc o vacanta minunata !

Urmatoarea actiune ANAK va fi un seminar de antrenori si instructori in judetul Covasna, intr-o statiune de vanatoare la Comandau.

 Presedinte C.S.OMEGA

Prof. Pop Gheorghe