“CUPA TOAMNEI” –KARATE

noiembrie 14, 2017 | Administrator

Duminica, 12.11.2017, s-a desfasurat editia din acest an a turneului de karate dotat cu trofeul “Cupa Toamnei” la Karate Shotokan, eveniment organizat de catre C.S. Condor din Baia Mare impreuna cu D.J.T.S. Maramures. Gazda concursului a fost, ca de obicei, sala de sport a liceului “Emil Racovita” din Baia Mare.

Au participat aproximativ 100 de sportivi din judetele Maramures, Satu Mare, Bihor si Salaj, care s-au intrecut in probe de kumite individual la sectiunile WKF si Shobu Ippon, iar la final cei mai buni au fost rasplatiti cu medalii, diplome si trofee de catre organizatori.

Delegatia salajeana a fost alcatuita din 15 sportivi si 2 arbitri, de la Clubul Copiilor din Simleu Silvaniei si sectiile C.S.Omega din Jibou, Crasna si Simleu Silvaniei, care au avut o prestatie ireprosabila, atat sportivii, cat si arbitri, iar la momentul bilantului sportivii salajeni au adunat nu mai putin de 19 medalii: 6 de aur, 5 de argint si 8 de bronz. Un bilant multumitor avand in vedere ca au fost avertizati sa fie foarte precauti mai ales cei care miercuri, 22.11.2017, vor face deplasarea la Campionatul European de Karate de la Pardubice, din Cehia.

S-au remarcat in mod deosebit urmatorii: Pop Maia, Pop Tania, Barth Alexandra, Birsan Daniel, Bal Matei,  Gal Nicolae, Ilinca Marius, Cosma David, Borz Eduard, Moldovan Alexandru, Mandel Krisztian, Mak Szilard, Bakai Patrik, Chereches Marius si Cionca Gabriel .

Felicitari tuturor, iar celor care vor reprezenta Romania peste cateva zile in Cehia le uram mult, mult succes !!!

Prof. POP GHEORGHE

Tel. 0740520239