Raportul primarului

Raport anual privind starea economică, socială și de mediu al orașului Șimleu Silvaniei pentru anul 2018

Dragi șimleuani,
Nu suntem prea departe de vremea Plugușorului, cel care a făcut legătura între 2018 și 2019, și aș face apel în cuvântul pe care îl voi adresa, la un vers de-al lui: „Iarna-i grea, omătu-i mare / Semne bune anul are”. Din păcate, nu sunt vremuri bune în țară și în lume, ca să mă refer la o posibilă interpretare negativă a primului vers, dar, cu toate acestea, anul trecut a fost unul bun pentru orașul nostru, ceea ce îmi întărește convingerea că semnele bune sunt și în anul care a început.
2018 a fost anul investițiilor, care de altfel, au depășit propriile venituri ale orașului, lucru datorat proiectelor pe care am reușit să le atragem. De asemenea, a fost un an plin de evenimente realizate pentru comunitatea șimleuană, care au avut drept scop principal marcarea Centenarului Marii Unirii din 1 decembrie 1918, Unire la care oamenii de vază din zona noastră au avut o contribuție decisivă, și nu mă refer doar la marele om politic – Iuliu Maniu.
Mă simt mândru că sunt primarul vostru și vă asigur că voi fi deschis în continuare pentru fiecare dintre voi, indiferent de situația sau problema care s-ar putea ivi.
Am convingerea că împreună vom putea să facem și mai mult!
Septimiu Țurcaș

RAPORT DE ACTIVITATE PENTRU ANUL 2018 – primar Septimiu Cătălin Țurcaș