SEMINAR KARATE PE RIVIERA OLIMPICA

august 15, 2017 | Administrator

In perioada 31.07.-08.08.2017 Asociatia Nord Amical Karate a desfasurat un stagiu in statiunea Paralia Katerini din Grecia, eveniment pe care il organizam de mai bine de 10 ani.

Am participat cu un lot de 31 de antrenori si instructori, alaturi de sportivi si parinti insotitori din Maramures, Salaj si Covasna care au muncit cot la cot la antrenamentele de dimineata de pe plaja Marii Egee, dar si la antrenamentele de seara din baza sportiva din complexul hotelier.

Pe langa antrenamente, am desfasurat o croaziera superba pe insula Skiathos, o zi minunata la parcul acvatic Waterland, o excursie deosebita la Edessa-Pozar- o cascada impresionanta de peste 70 de metri alaturi de cazanele cu ape termale.  O parte din grup a vizitat si manastirile de la Meteora- un loc unic in lume care nu trebuie ratat daca vizitezi Grecia si Muntele Olimp cu Manastirile Sf. Dionisos si Sf. Efrem Sirul.

Am petrecut un sejur minunat cu vreme superba, intr-o companie deosebita unde tot grupul a marturisit ca ar repeta cu mare drag aceasta vacanta unde s-a imbinat armonios placutul cu utilul, antrenamentele de dimineata fiind adevarata terapie cu aerosoli.

Au coordonat grupul: sensei Duta Viorel, sensei Bibo Ferenc, subsemnatul si instructorii Coste Calin si Herteg Ioana, primul fiind si responsabilul cu partea de antrenamente.

Pentru antrenorii si instructorii A.N.A.K. urmeaza un seminar in statiunea Balvanyos din judetul Covasna, incepand cu data de 28 august 2017, iar apoi ne intoarcem in cluburi sa incepem pregatirea pentru noul an competitional in care primul eveniment al asociatiei va fi Cupa Zalaului editia a XV-a.

Vicepresedinte A.N.A.K.

Prof. Pop Gheorghe

0740 520239