Stagiu Karate A.N.A.K.

iulie 26, 2017 | Administrator

In perioada 20-23.07.2017, statiunea de vanatoare din localitatea Comandau, judetul Covasna, a gazduit un seminar de karate organizat de A.C.S. Mikado din Covasna si coordonat de catre sensei Duta Viorel, presedintele Asociatiei Nord Amical Karate.
Actiunea a fost una foarte reusita, vremea a tinut cu noi, ne-am bucurat de soare pe tot parcursul sejurului, gazdele deosebite ca de obicei, intr-un cuvant ne-am simtit tare bine in varf de munte la aer curat.
Au avut loc doua antrenamente zilnic pe gazonul din incinta domeniului intr-o atmosfera deosebita in imediata apropiere a unei splendide paduri de brad. Au fost abordate structuri de kata si kata-kumite si multe exercitii de respiratie care ne-au incarcat bateriile la propriu, aerul proaspat, mai ales cel de dimineata fiind adevarata terapie cu oxigen.
Participanti la acest eveniment au fost antrenori, instructori si sportivi din Covasna, Tg. Secuiesc, Sf. Gheorghe, Baia Mare, Simleu Silvaniei si Tg. Lapus, care au petrecut un sejur deosebit intr-o atmosfera reconfortanta.
Multumim gazdelor noastre pentru aceasta minunata minivacanta, ne-am simtit foarte bine si cu siguranta vom reveni anul viitor.
Pentru membri A.N.A.K. urmeaza un stagiu multasteptat si anume cel din Grecia-Paralia Katerini, unde vom imbina placutul cu utilul, terapie si relaxare, croaziere si excursii, parcuri acvatice si antrenamente pe malul Marii Egee.
O vacanta cat mai placuta tuturor sportivilor nostri !!!

 Prof. Pop Gheorghe

Tel. 0740 520239