KARATE-CUPA “MOS NICOLAE”

decembrie 5, 2017 | Administrator

Pentru a XII-a oara s-a desfasurat concursul de karate dotat cu Cupa “Mos Nicolae”, eveniment organizat de catre C.S.Omega in colaborare cu D.J.S.T. Salaj si Clubul Copiilor din Simleu Silvaniei si cu sprijinul Primariei din Simleu Silvaniei.

Actiunea a avut loc duminica, 03.12.2017, in sala de sport “Magura” a orasului Simleu Silvaniei si la care au participat peste 40 de karateka salajeni de la Clubul Copiilor din Simleu Silvaniei si sectiile C.S.Omega din Jibou si Simleu.

Sportivii s-au intrecut in probe de kumite individual, sectiunea W.K.F. , conform regulamentului federatiei de specialitate, iar la final la insistentele celor mai mici karateka mosul a aparut si a impartit cadouri dulci tuturor competitorilor. Celelalte premii au fost un pic umbrite de pachetele dulci, diplomele, tricourile si alte premii au trecut pe planul secund .

Au arbitrat fara repros Radu Paula si Coste Calin, care au avut o prestatie deosebita pe tot parcursul concursului, un concurs la care doctorul a fost doar un simplu spectator.

A fost o actiune reusita, care marcheaza finalul anului 2017, pe plan competitional, pentru ca in decembrie vor mai urma doua actiuni, respectiv Stagiul Ardealului de la Brasov si seminarul de zona al C.S.Omega pentru pretendentii la promovarea la grade mai inalte.

Personal, ma declar foarte multumit pentru realizarile din acest an, pentru medaliile obtinute, de toate culorile, de prin toate meleagurile pe unde am umblat cu sportivii nostri .

 

 

Succes pe mai departe tuturor !!!

Prof. POP GHEORGHE

Tel. 0740520239