STAGIUL ARDEALULUI-KARATE

decembrie 18, 2018 | Administrator

In perioada 14-16.12.2018, in Poiana Brasov, la Baza Olimpica a M.T.S. s-a desfasurat editia cu nr. XXIX a Stagiului Ardealului la Karate Shotokan, un prilej de a ne intalni cu colegi karateka din intreaga tara. Este un eveniment deosebit de la care nu am lipsit, cred, decat o data, motivat !

Seminarul a fost condus de senseiul nostru drag, Adrian Popescu-Sacele, care, ca de fiecare data ne-a oferit un regal de karate, o tehnica impecabila, un maestru autohton desavarsit, respectat atat in tara, cat si in afara ei. Pe aceasta cale il felicitam sincer pentru obtinerea celor 9 Dan .

La acest eveniment am participat impreuna cu alti 12 membri din familia A.N.A.K. din Maramures, Bihor si Salaj, sportivi, instructori si antrenori si tot cu aceasta ocazie sportiva noastra, Pop Tania-Maria, a promovat cu succes examenul de centura neagra 1 Dan, alaturi de alti doi sportivi de la C.S. Condor din Baia Mare.

Si, ca sa fie tabloul complet, ieri, 17.12.2018, am luat parte la Gala Sportului Salajean, la care sportivul nostru Ilinca Marius-Adrian a ocupat un onorabil loc 4 in clasamentul sporturilor neolimpice, dupa ce in acest an a adunat medalii de aur la Campionatele Nationale, Europene si Mondiale, si nu numai de aur, medaliile fiind mult mai multe la diverse intreceri de profil.

Am avut un an plin, cu multe activitati si concursuri, rezultate excelente pe toate planurile, drept pentru care felicit sincer toti sportivii clubului nostru si le doresc Sarbatori fericite alaturi de cei dragi.

Prof. Pop Gheorghe

0740 520239