Anunt – în atenția persoanelor fizice care doresc să se înscrie in Programul de casare a autovehiculelor uzate (Rabla local)!

iulie 30, 2023 | Crisan Codrut

Programul privind casarea autovehiculelor uzate (30.07.2023)

În atenția persoanelor fizice care doresc sa se înscrie în Programul de casare a autovehiculelor uzate (Rabla local)!

Primăria Simleu Silvaniei a semnat cu AFM contractul de finanțare pe suma maximă de 360.000 de lei, pentru casarea a maximum 150 de mașini. Iată ce pași au de urmat persoanele fizice interesate!

Începând de luni, 31 iulie 2023, ora 10:00, persoanele fizice se pot înscrie în cadrul Programului privind casarea autovehiculelor uzate – Rabla Local. Înscrierea persoanelor fizice în cadrul programului se realizează prin intermediul aplicației informatice pusă la dispoziție de către AFM, până pe 31 august 2023, ora 16:30 sau până la epuizarea bugetului alocat fiecărei unități administrativ-teritoriale (UAT)

In cazul in care nu dețineți cont la AFM, va puteți crea cont pentru depunerea dosarelor, cu următoarele precizări:

1. Conturile de utilizator trebuie create anterior înscrierii în aplicație. Dacă există un cont deja creat, acesta este valabil doar dacă a fast ulizat în cadrul unui program destinat persoanelor fizice (de ex. programul „Casa Verde fotovoltaice 2023”). Astfel, dacă adresa de e-mail utilizată pentru crearea contului a fost folosită pentru depunerea unui dosar în calitate de persoană juridică, aceasta nu poate fi folosită. În cadrul unui cont pot fi realizate înscrieri aferente unui singur CNP.

2. Persoana fizică se poate înscrie o singură dată în aplicație.

Click aici pentru a descărca ghidul cu pașii de creare cont, depunere dosar pe https://www.afm.ro/casare_auto_uzate.php