CAMPIONATUL EUROPEAN DE KARATE SHOTOKAN

mai 24, 2022 | Administrator

In perioada 19-22. 05. 2022, in frumoasa statiune Kranevo din Bulgaria, de pe malul Marii Negre, s-a desfasurat cea de-a XII-a editie a Campionatului European de Karate Shotokan organizat de catre Federatia Mondiala de Shotokan in colaborare cu Federatia Bulgara de profil.

Au participat 422 de sportivi din 16 tari europene care s-au intrecut in probe de Kata individual si echipe, dar si de Kumite- sectiunile de WKF, Shobu Ippon, Shobu Sanbon si Open, atat la individual cat si la echipe.

Romania a aliniat la start un lot numeros de 81 de sportivi de la mai multe cluburi ale Departamentului WSF al Federatiei Romane de Karate.

Simleul a participat la acest deosebit eveniment martial cu trei sportivi din lotul comun al C.S.Omega si Clubul Copiilor, care au avut o prestatie laudabila, iar la final contabilizam patru medalii, astfel:

–  Filip Amira – Antonia o medalie de argint si doua de bronz la categoria kumite individual copii III feminin, o performanta foarte buna pentru prima participare la un concurs de asemenea nivel.

– Bakai Patrick – Dominik o medalie de bronz kumite individual minicadeti masculin.

– Pop Maia – Elena, foarte aproape de podium cu un loc IV si unul de V. la minicadeti feminin.

Palmares bun , evolutie multumitoare avand in vedere nivelul foarte ridicat al concursului, iar pe aceasta cale aducem multumiri Primariei Simleu si tuturor celor care au facut posibila deplasarea la aceasta importanta competitie.

Felicitari copii si mult succes in continuare !

Prof. Pop Gheorghe