CAMPIONATUL EUROPEAN DE KARATE SHOTOKAN

noiembrie 6, 2019 | Administrator

Editia cu numarul XI, a Campionatului European de Karate Shotokan al W.S.F. de la Skopje, din Macedonia, ne-a imbogatit palmaresul cu 7 medalii. Un aur, un argint si 5 medalii de bronz. Maia, Marius si Tania s-au intors si de acesta data acasa cu rezultate frumoase, dovada ca la Simleu Silvaniei se munceste serios. Peste 780 de sportivi din 19 tari au luat startul acestei intreceri puternice, cu sportivi foarte bine pregatiti, unde fiecare medalie obtinuta conteaza !

*Pop Maia-Elena, categoria copii III: Locul I , Campioana Europeana la kumite echipe si de trei ori bronz la sectiunile W.K.F. , Shobu Ippon si Shobu Sanbon.

*Ilinca Marius-Adrian: argint la Shobu Sanbon, Vicecampion European la juniori masculin.

*Pop Tania-Maria, bronz la kumite echipe si tot bronz la kumite Shobu Sanbon juniori feminin.

Aceeasi trei sportivi care in urma cu putin timp erau laureati la Gala Olimpicilor Invatamantului salajean din partea Clubului Copiilor din Simleu Silvaniei, ca urmare a palmaresului lor din anul scolar 2018-2019. Munca sustinuta si perseverenta duce la astfel de rezultate.

Felicitari tuturor sportivilor nostri, dar si tuturor sportivilor salajeni, medaliati la intrecerile de profil din toamna aceasta.

Bravo, copii !!!

Prof. Pop Gheorghe