CAMPIONATUL NATIONAL DE KARATE SHOTOKAN

martie 29, 2022 | Administrator

In perioada 25-27.03.2022, in Sala Polivalenta din Tg. Secuiesc s-a desfasurat  editia din acest an a Campionatului National de Karate Shotokan- Comisia W.S.F.
Gazdele acestei actiuni au fost C.S.Tanko din Tg. Secuiesc si C.S.Mikado din Covasna , cluburi care au asigurat logistica, o sala de sport moderna si spatioasa.
Din Simleu Silvaniei a participat la acest eveniment o delegatie formata din patru sportivi de la Cercul de Karate al Clubului Copiilor si Clubul Sportiv Omega insotiti de subsemnatul. Sportivii nostri s-au intors acasa cu cinci medalii, astfel:

Szilaghi Andreea:

  • loc III Kumite Shobu Ippon, juniori feminin + 59 kg.
  • loc III Kumite  Shobu Nihon, juniori feminin + 59 kg.

Chereches Marius:

  • loc III Kumite Shobu Ippon, cadeti masculin – 70 kg.
  • loc III Kumite Shobu Sanbon, cadeti masculin – 70 kg.

Gal  Nicolae:

  • loc II Kumite Shobu Nihon, juniori masculin +76 kg.

Sumalan Denis:

  • loc IV Kumite Shobu Ippon, cadeti masculin -63 kg, evolutie buna avand in vedere ca se afla pentru prima data la un concurs national.

Au participat 164 de sportivi de la 25 de cluburi din tara, care s-au intrecut in probe de kata si kumite individual si echipe, dar si proba mixta Kanse Shiai, ultima determainand sportivii sa performeze atat la kata cat si la kumite.
Prezenta pe podium asigura sportivilor accesul in lotul Romaniei care in luna mai se deplaseaza in Bulgaria la Campionatul European de Karate Shotokan al W.S.F.

Aduc multumiri parintilor celor patru sportivi, pentru efortul financiar oferit, in vederea participarii la acest campionat.
Speram sa beneficiem de sprijin financiar din partea autoritatilor locale din Simleu pentru a putea face deplasarea in Bulgaria cu cel putin trei sportivi.

Felicitari sportivilor nostri si succes in continuare !!!
Prof. Pop Gheorghe