CAMPIONATUL NATIONAL DE KARATE SHOTOKAN WSF

octombrie 18, 2022 | Administrator

In perioada 14-16.10.2022, sala de sport Ion Constantinescu din Craiova a fost gazda Campionatului National de Karate pentru copii si minicadeti si Cupa Romaniei pentru celelalte categorii de varsta.
Evenimentul a fost organizat de catre Comisia W.S.F. din cadrul Federatiei Romane de Karate si C.S. Bushi din Craiova, iar la stsrt s-au aliniat aproape 300 de karateka de la cluburi din intreaga tara.
Orasul nostru a fost reprezentat, la acest amplu concurs, de o delegatie formata din 4 sportivi, lot comun al Clubului Sportiv Omega si Cercul de Karate al Structurii Simleu Silvaniei din cadrul Palatului Copiilor din Zalau.
A fost un concurs frumos, cu multi sportivi bine pregatiti, cu categorii numeroase, cu meciuri spectaculoase, unde lupta pentru medalii a fost amplu disputata, fiecare dorea sa urce pe podium, sa simta o medalie atarnata la gat.
Sportivii nostri au luptat bine si desi doi dintre ei sunt la primul concurs major, prestanta lor a fost buna, ei obtinand pana la final 6 medalii de bronz, un bronz muncit din greu la fiecare meci si categorie.

Astfel:
* FILIP AMIRA-ANTONIA Copii III +38 KG,
– Loc. III Kumite W.K.F.
-Loc III Kumite OPEN

* JOZSA PATRICK Copii II – 30 KG. – Loc III Kumite Shobu Ippon
-Loc III Kumite Shobu Sanbon

* BAKAI PATRIK-DOMINIK Minicadeti +56 KG. – Loc III Kumite W.K.F
-Loc III Kumite OPEN

Foarte aproape de medalie a fost si sportiva TOMA LORENA-MEDEEA, la categoria Copii III +38 KG, care s-a situat pe locul IV la doua categorii de Kumite.
Felicitari sportivilor nostri si multe multumiri tuturor celor care ne-au sprijinit pentru aceasta deplasare la Campionatul de la Craiova !!!

Prof. POP GHEORGHE