CAMPIONATUL NATIONAL DE KARATE SHOTOKAN

martie 9, 2016 | Administrator

Sala Polivalentă din Tîrgu Secuiesc a fost gazda din acest an a Campionatului Național de Karate Shotokan al Comisiei W.S.F. din Federația Română de Karate la care au participat aproape 300 de sportivi din toată țara.

Întrecerile s-au desfășurat la probele de kata individual și echipe, precum și la kumite Shobu-Ippon și W.K.F. individual și echipe .

Delegația sălăjeană a fost alcatuită din sportivi de la Clubul Copiilor din Șimleu Silvaniei, C.S. Dani-San din Zalău și secțiile C.S. Omega din Crasna și Șimleu Silvaniei, în total 17 sportivi și 5 arbitri și antrenori.

20160305_143648Evoluția sportivilor noștri a fost una bună și foarte bună, aceștia urcând pe podium la toate categoriile de concurs. Astfel s-au obținut 5 locuri I, 21 locuri II și 9 locuri III.

Au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului următorii: Pop Maia, Radu Paula și Ilinca Marius din Șimleu Silvaniei , Făgărași Daria și echipa masculină de kumite minicadeți alcatuită din Chiș Andrei, Goron Darius și Creț Andrei din Zalău.

Pe locul II s-au situat Pop Maia, Pop Tania, Tatar Bianca(2), Radu Paula, Luput Laur și Man Eduard din Șimleu, Niream Antonia, Sava Erik(2), Creț Andrei, Goron Darius(2) și echipa de kata și kumite minicadete formată din Făgărași Daria, Borbe Larisa și Costea Ștefania din Zalău.

Locuri III au obținut Pop Maia, Pop Tania, Radu Paula, Luput Laur, Ilinca Marius și Man Eduard din Șimleu, iar din Zalău Borbe Larisa, Costea Ștefania Niream Antonia și Chiș Andrei.

Au arbitrat la centru Pop Gheorghe și Chiș Dan, iar la margine Creț Adrian și Coste Călin, toți din Sălaj.

Un palmares bun având în vedere nivelul ridicat al concursului, drept pentru care conducerea delegației noastre le adresează sincere felicitări și le urează success celor care ne vor reprezenta la Mondialele din Polonia 01-03 aprilie 2016. Și nu în ultimul rând mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit penru participarea la Campionatul Național.

Prof. Pop Gheorghe