CUPA MARAMURESULUI – KARATE SHOTOKAN

martie 27, 2018 | Administrator

 

Duminica, 25.03.2018, sala de sport a Liceului “Emil Racovita” din Baia Mare a fost gazda editiei din acest an a Turneului Interjudetean de Karate Shotokan “Cupa Maramuresului”, eveniment organizat de catre C.S.Condor din Baia Mare-presedinte Duta Viorel,  in colaborare cu D.J.S.T. Maramures si Asociatia Nord Amical Karate.

Au participat peste 150 de sportivi de la 7 cluburi din judetele Bihor, Satu Mare, Salaj si Maramures, care s-au intercut in probe de kumite individual W.K.F. si Shobu Ippon, atat la sectiunea sperante- incepatori, cat si la consacrati.

Judetul Salaj s-a deplasat la concurs cu un lot de 30 de sportivi, doi arbitri si subsemnatul in calitate de coordonator pe linie de arbitraj si sef al delegatiei salajene .

A fost o atmosfera deosebita plina de emotie, mai ales pentru cei aflati la prima intalnire cu un concurs oficial. A domnit fair-play-ul pe toata durata competitiei, iar publicul aflat in numar foarte mare si-a incurajat favoritii forte decent. Si medical a fost foarte relaxat, el fiind solicitat foarte putin . Un concurs frumos, cu premii frumoase, intr-un cuvant o actiune reusita din toate punctele de vedere.

Delegatia noastra a fost formata din sportivi de la Cercul de Karate al Clubului Copiilor din Simleu Silvaniei, CS. Omega si tanarul club jibouan C.S.Coste si a avut o evolutie foarte buna, iar la finalul concursului contabilizam 8 medalii de aur, 7 de argint si 15 de bronz.

Ocupantii locurilor I : Filip Amira, Rad Simina, Bakai Patrik, Cosma David, Bal Matei, Chis Imre si Ilinca Marius(2). Pe locurile doi s-au situat: Forgacs Alexia, Pop Adriana, Barsan Daniel, Mak Szilard, Balog Raul si Gal Nicolae(2). Locuri III au obtinut: Toma Medeea, Trinka Irina, Redes Romina, Ciobancai Nicola, Pop Maia, Bede Alexandru, Corbeanu Catalin, Ratiu Ian, Huluban Antonio, Pasca Antonio, Chereches Marius, Mandel Krisztian, Moga Alexandru si Moldovan Alexandru(2).

Au arbitrat foarte bine salajenii Coste Calin si Radu Paula, ambii din Jibou, alaturi de intregul corp de arbitri din concurs.

Felicitari copiilor, gazdelor, arbitrilor si le reamintim ca in 15 aprilie a.c. ne vedem la Simleu Silvaniei pentru cea de-a XX-a editie a “ Cupei Simleului” la Karate Shotokan, ultima reduta inainte de mondialele de la Istanbul.

 

Mult succes in pregatire !!!

 

Prof. Pop Gheorghe

0740520239