CUPA TOAMNEI – KARATE

noiembrie 22, 2022 | Administrator

Duminica, 20.11.2022, sala de sport a Liceului “Emil Racovita” din Baia Mare a gazduit editia din acest an a concursului de Karate Shotokan dotat cu “Cupa Toamnei”, eveniment organizat de catre C.S. Condor Din Baia Mare, Asociatia Nord Amical Karate si D.J.T.S. Maramures.

Au fost prezenti peste 130 de sportivi de la cluburi din Baia Mare, Baia Sprie, Tg. Lapus, Simleu Silvaniei, Zalau, Jibou, Marghita, Derna-Bihor, care s-au intrecut in probe de Kumite W.K.F. si Shobu Ippon. Au fost doua sectiuni, una de sperante, pentru sportivi care se afla la inceput de drum, dar si sectiunea dedicata consacratilor, sportivi mai experimentati, cu un palmares mai bogat .
Sportivii simleuani, 23 la numar, un lot format din sportivi apartinand Palatului Copiilor din Zalau, Structura Simleu Silvaniei si C.S. Omega, au avut un parcurs foarte bun, iar pana la finalul concursului au totalizat un numar de 10 medalii de aur, 8 de argint si 12 de bronz.

Pe primul loc s-au situat: Olteanu Marina, Toma Medeea, Rozsos Luca, Rusan Alexandru, Veres Luca, Ardelean Bogdan, Chereches Marius(2) si Gal Nicolae(2).

Locul II au obtinut : Gui Iulia, Filip Amira (2), Szilaghi Andreea, Torje Matei, Chereches Alexandru, Bakai Patrik si Sumalan Denis.

Pe locurile III s-au situat: Redes Romina, Barko Nora, Sabo Alexia, Rosan Casian, Rosan Darius, Borz Darius, Bede Alexander, Veres Luca, Bakai Patrik, Bal Matei(2) si Sumalan Denis,
Si cei patru sportivi de C.S. Coste Jibou au avut o prestatie buna, acumuland 8 medalii, astfel: Ciurte Petra – aur/bronz, Brailoiu Sabina -argint/argint, Chis Imre -argint/bronz si Sziklavari Katalin bronz/bronz.

Multumim parintilor, pe aceasta cale, ei au facut posibila deplasarea la concurs, multumim si gazdelor pentru primirea calduroasa si organizarea deosebita.
Bravo copii, ati fost la inaltime. Succes in continuare !!!

Prof. Pop Gheorghe
0740520239