CUPA TOAMNEI – KARATE SHOTOKAN

noiembrie 20, 2018 | Administrator

Duminica, 18.11.2018, sala de sport a Liceului “Emil Racovita” din Baia Mare a fost gazda editiei din acest an a Turneului Interjudetean de Karate Shotokan “Cupa Toamnei”, eveniment organizat de catre C.S.Condor din Baia Mare-presedinte Duta Viorel,  in colaborare cu D.J.S.T. Maramures si Asociatia Nord Amical Karate.

Au participat peste 130 de sportivi de la 7 cluburi din judetele Bihor, Satu Mare, Salaj si Maramures, care s-au intercut in probe de kumite individual W.K.F. si Shobu Ippon, atat la sectiunea sperante- incepatori, cat si la consacrati.

Judetul Salaj s-a deplasat la concurs cu un lot de 31 de sportivi, condusi subsemnatul in calitate de coordonator pe linie de arbitraj si sef al delegatiei salajene.

A fost o atmosfera deosebita, plina de emotie, mai ales pentru cei aflati la prima intalnire cu un concurs oficial. A domnit fair-play-ul pe toata durata competitiei, iar publicul aflat in numar foarte mare si-a incurajat favoritii foarte decent. Si medicul a fost foarte relaxat, el fiind solicitat foarte putin. Un concurs frumos, cu premii frumoase, intr-un cuvant o actiune reusita din toate punctele de vedere.

Delegatia noastra a fost formata din sportivi de la Cercul de Karate al Clubului Copiilor din Simleu Silvaniei, CS. Omega si tanarul club jibouan C.S.Coste si a avut o evolutie foarte buna, iar la finalul concursului simleuanii stransesera 12 medalii de aur, 7 de argint si 8 de bronz. Ocupantii locurilor I : Pop Maia, Pop Tania (2), Croitoru Cezar, Ratiu Ian, Pasca Antonio, Albu Mario, Cosma David, Bal Matei, Gal Nicolae si Ilinca Marius(2). Pe locurile doi s-au situat: Toma Medeea, Filip Amira, Barth Alexandra, Costea Ana, Bakai Patrik, Mandel Krisztian si Chereches Marius. Locuri III au obtinut: Costea Ana, Rad Ioana, Bede Alexandru, Ambrus Matei, Mak Szilard, Vaida Ionut, Cionca Gabriel si  Balog Raul.

Jibouanii au obtinut o medalie de aur prin Brailoiu Sabina, 2 medalii de argint, Chis Imre si Borz Eduard, iar bronz au luat Jecan Andrei, Petrean George, Birsan Daniel si Moldovan Alexandru(2).

Felicitari copiilor, gazdelor, arbitrilor, si le reamintim salajenilor ca in acest sfarsit de saptamana ne intalnim la Simleu pentru seminarul de zona si examenele de centura. Este esential sa ne adunam din nou, asa intre prieteni si sa muncim impreuna, ca o familie.

Mult succes in pregatire !!!

Prof. Pop Gheorghe

0740520239