CUPA TOAMNEI – KARATE SHOTOKAN

noiembrie 18, 2019 | Administrator

Dumunica, 17.11.2019, sala de sport a Liceului “Emil Racovita “ din Baia Mare, a fost gazda editiei din acest an, a deja traditionalului concurs ”Cupa Toamnei” la Karate Shotokan, turneu organizat de catre C.S.Condor din Baia Mare si eveniment care se regaseste in calendarul A.N.A.K. 2019.

Competitia a reunit peste 120 de sportivi din Bihor, Satu Mare, Salaj si Maramures, care s-au intrecut in probe de kumite individual, sectiunile W.K.F. si Shobu Ippon, probe ce s-au desfasurat intr-o atmosfera amicala si de fair-play, de fapt cum altfel daca a fost un concurs intre prieteni .

Salajul a aliniat la startul acestei intreceri un lot de 24 de sportivi de la C.S.Omega si Clubul Copiilor din Simleu Silvaniei alaturi de C.S.Coste Jibou, sportivi care au avut o evolutie deosebita, totalizand la finalul concursului 28 de clasari pe podium, astfel: 10 locuri I; 8 locuri II; 10 locuri III.
Iata rezultatele simleuanilor pregatiti de subsemnatul:

Locul I – Filip Amira, Pop Maia, Rad Ioana, Croitoru Cezar, Bal Luca, Ilinca Cristian, Bal Matei, Gal Nicolae si Ilinca Marius.

Locul II- Barth Alexandra, Moisi Diana, Jozsa Patrick, Bancsik Alexandru, Ratiu Iann, Cosma David si Gal Nicolae.

Locul III – Toma Medeea, Moisi Diana, Rad Ioana, Mak Szilard si Cionca Gabriel.

Pentru jibouanii condusi de instructorul Coste Calin, au punctat urmatorii: Locul II – Moldovan Alexandru; Locul III- Ciurte Petra, Sziklavari Katalin, Moldovan Alexandru, Surducan George si Ciurte Lucian.
Rezultate frumoase, sportivi bine pregatiti, un palmares bogat, drept pentru care merita felicitari sincere.

Deasemenea multumim gazdei noastre, sensei Duta Viorel, presedintele C.S.Condor din Baia Mare si presedintele Asociatiei Nord Amical Karate, pentru buna organizare si logistica deosebita. Nu pot sa nu remarc si prestatia brigazii de arbitrii, cu membri consacrati, dar si cu tinerii debutanti dornici de afirmare. Au arbitrat bine si merita si ei felicitati pe aceasta cale.

Succes pe mai departe tuturor !!!

Prof. Pop Gheorghe