CUPA TOAMNEI – KARATE SHOTOKAN

noiembrie 7, 2023 | Administrator

Duminica, 05.11..2023, in comuna Farcasa din Maramures, s-a desfasurat turneul de Karate dotat cu Cupa Toamnei, in sala de sport a Scolii Gimnaziale “ Lucian Blaga “ .

La concurs au participat peste 100 de sportivi de la cluburi din judetele Maramures, Bihor si Salaj, care s-au intercut in probe de kata individual, kumite sportiv si Shobu Sanbon.

Lotul simleuan a fost alcatuit din 17 sportivi, lot comun ai C.S. Omega si Cercul de Karate de la  Structura Simleu Silvaniei a Palatului Copiilor Zalau.

Gazdele acestui eveniment au fost C.S. Condor si Primaria Farcasa, care au pus la dispozitia sportivilor o sala spatioasa si i-au rasplatit pe cei mai buni cu medalii, cupe si diplome. Dupa mai multe editii desfasurate in Baia Mare, anul acesta a fost prima editie din Farcasa, acolo unde a luat fiinta o sectie de Karate a C.S. Condor si unde, dealtfel locuieste si presedintele acestui club, sensei Duta Viorel. Totul s-a desfasurat intr-o atmosfera calda si prieteneasca, fara evenimente nedorite sau accidentari.

Sportivii simleuani au evoluat bine si foarte bine si au strans pana la finalul concursului 6 medalii de aur prin sportivii :Toma Medeea, Filip Amira, Pop Maia, Olteanu Marina, Ardelean Bogdan si Chereches Marius; 6 de argint au obtinut: Gui Iulia, Olteanu Marina, Rozsos Luca, Bede Alexander, Torje Matei si Borz Darius; si 8 de bronz astfel: Ciataris Diana, Pop Maia(2), Talpalaru Darius, Rosan Casian, Torje Matei, Bakai Patrik si Chereches Marius.

Nu pot decat sa-i felicit pe toti, iar celor care ne vor reprezenta la Campionatul National de Karate de la Tg. Secuiesc din 17-19.11.2023, le urez mult success.

Bravo copii !

Prof. Pop Gheorghe