CUPA ZALAULUI – KARATE SHOTAKAN

octombrie 22, 2019 | Administrator

Duminica, 20.10.2019, sala de sport a Colegiului Tehnic “A.P. Ilarian“ din Zalau, a fost gazda celei de-a XVII-a editii  a “Cupei Zalaului“ la Karate Shotokan, eveniment marca A.N.A.K.

Concursul a fost organizat de catre  C.S. Omega si Clubul Copiilor din Simleu Silvaniei in colaborare cu Directia Judeteana pentru Tineret si Sport a judetului Salaj si a reunit aproape 100 de  karateka din judetele Maramures, Bihor, Satu Mare si Salaj, de la opt cluburi sportive membre ale Asociatiei Nord Amical Karate si Clubul Copiilor din Simleu Silvaniei.

Actiunea se afla la editia cu numarul XVII, are traditie si face parte din circuitul care promoveaza sportivii nostri catre marea performanta, le ofera o atmosfera de talia marilor intreceri nationale si internationale.

Delegatia salajeana, numarand 28 de sportivi, a avut o prestatie deosebita  si a terminat competitia totalizand 17 locuri I, 15 locuri II si 10 locuri III  la cele doua probe: W.K.F. si Shobu Ippon .

S-au remarcat in mod deosebit, s-au situat pe primele locuri si au dobandit trofeul competitiei: Ciurte Petra, Sabo Alexia, Filip Amira, Pop Maia, Rad Ioana, Croitoru Cezar, Bal Luca, Ilinca Cristian, Tejan Razvan, Bakai Patrik, Cosma David, Bal Matei, Chereches Marius, Gal Nicolae, Ilinca Marius(2) (foto centru) si veteranul Ciurte Lucian .

A fost o intrecere frumoasa, amicala, unde doctorul a fost un simplu spectator, iar spectatorii au incurajat sportivii cu aplauze sincere, indiferent carui club apartineau, oricum toti erau din familia A.N.A.K.

Au arbitrat responsabil: Demyen Geza, Coste Calin, Perta Mihai, Mihalcea Stelian, Ardelean Mihai, Abagiu Tudor, Criste Elisa, Szentgyorgyi Silvia, Ilinca Marius, Gal Nicolae, Pop Tania, Rad Ioana si Moldovan Alexandru supervizati de Takacs Mihaly, Duta Viorel si subsemnatul.

Acest turneu este o ultima verificare inainte de europenele de la Skopje-Macedonia, din   01-03.11.2019, iar cu aceasta ocazie le dorim mult succes sportivilor nostri.

Felicitari sincere tuturor, pentru prestatia de la Zalau si multumiri gazdelor noastre !!!

Prof. Pop Gheorghe

0740520239