Ediția a XXIV- a *Cupei Șimleului* la Karate Shotokan, un adevărat succes

mai 22, 2024 | Administrator

Duminică, 19 mai 2024, a avut loc a XXIV-a ediție a “Cupei Șimleului” în sala de sport “Măgura” a orașului. Șimleu Silvaniei a găzduit această competiție zonală cu participare internațională. Prezenți au fost în jur de 110 sportivi din Sălaj, Maramureș, Bihor, Hunedoara și un club invitat din Debrecen, Ungaria.

Prezent la ceremonia de deschidere a fost și primarul orașului Șimleu Silvaniei, Mihai-Cristian Lazăr, care a încurajat sportivii printr-un discurs motivational și pe această cale a premiat-o pe sportiva Amira-Antonia Filip, care  s-a întors de la campionatul mondial din Bulgaria cu două medalii de bronz. “Sportul ne dă totul. Ne dă personalitate și ne dă sănătate. De aceea, drumul pe care vă aflați este unul foarte bun”, a declarat primarul Cristian Lazăr. Totodată, acesta a mulțumit profesorului Gheorghe Pop pentru prestigiul adus orașului prin activitatea sa.

Sportivii s-au întrecut în probe de kata individual, kumite individual WSF sportiv și Shobu Sanbon. Au fost meciuri spectaculoase și sportivi foarte bine pregătiți, precum și multe surprize plăcute din partea unor sportivi mai puțin consacrați.

S-au obținut de către sportivii șimleuani urmatoarele locuri: 6 locuri I, 10 locuri II, 19 locuri III. S-au remarcat în mod deosebit Amira Filip, Iulia Gui, Medeea Toma, Maia Pop, Marina Olteanu, la fete și Matei Torje, Victor Zmole, Gabriel Cionca, Matei Bal, Patrik Bakai, Mihai Biriș, Eduard Mudure și Ștefan Cherecheș.

Organizatorul, prof. Gheorghe Pop, președintele Clubului Sportiv Omega,   s-a arătat mulțumit de desfășurarea evenimentului: “Tot programul a fost conform planificărilor. Ne-am încadrat în timp, n-am avut accidentări și a fost o competiție foarte reușită, din punctul meu de vedere”. De asemenea, a menționat că este mulțumit de evoluția sportivilor șimleuani și aduce mulțumiri părinților foarte dedicați și implicați.

 

Succes pe mai departe copii !

Studentă F.S.P.A.C.- U.B.B. Cluj Napoca,

Tania-Maria Pop