KARATE – CUPA DANI SAN ZALĂU

martie 26, 2024 | Administrator

Sămbătă, 23.03.2024, Sala de Sport a Școlii Ginaziale *Corneliu Coposu* din Zalău, a fost gazda celei de-a V-a ediție a turneului Cupa *Dani San*, la Karate W.S.F.

Clubul organizator a fost C.S. Dani San din Zalău, care a oferit medalii, diplome și trofee celor mai harnici karateka, iar conducătorilor de cluburi le-au fost oferite plachete tematice .

Aproape 150 de sportivi din județele Sălaj, Maramureș, Bihor și Hunedoara s-au întrecut în probe de kata individual și kumite individual ( W.S.F. sportiv și Sanbon Shobu).

A fost o atmosferă destinsă, cu meciuri frumoase, copii bine pregătiți, familia A.N.A.K.(ASOCIAȚIA NORD AMICAL KARATE) s-a reunit din nou cu un număr mare de participanți. Număr mare, dar și în continuă creștere, o atmosferă demnă de un Campionat Național.

O brigadă de arbitri competenți, formați în seminariile A.N.A.K. , arbitri care în mare parte au oficiat intreceri naționale și internaționale.

Lotul șimleuan, lot comun C.S. Omega și Clubul Copiior, a fost alcătuit din 17 sportivi și 3 arbitri, care, cu toții s-au comportat exemplar, inclusiv cei de secțiunea speranțe.  Ne-am întors cu medalii multe, astfel:

*Locuri I și medalii de aur au primit: Gui Iulia, Filip Amira, Olteanu Marina(2), Pop Maia (2), Osz Norbert, Zmole Victor, Silaghi Tudor și Torje Matei(2).

*Locuri II și medalii de argint au primit: Mudure Eduard, Szatmari Raul, Cherecheș Ștefan, Tălpălaru Darius și Bakai Patrik.

*Locuri III și medalii de bronz : Sabo Alexia(2), Filip Amira, Lupou David, Bede Alexander, Roșan Casian și Bakai Patrik.

Arbitri noștrii: Pop Maia, Pop Tania și Gal Nicolae au avut o prestație fără reproș la toate secțiunile de concurs.

Felicit sincer întregul lot șimleuan, mulțumim gazdelor pentru felul în care ne-au primit și urăm mult succes Lotului Național al României, care în perioada 11-14 aprilie participă la Campionatul Mondial de la Albena, din Bulgaria.

Prof. Pop Gheorghe