KARATE-CUPA MARAMURESULUI

martie 12, 2019 | Administrator

Duminica, 10.03.2019, s-a desfasurat “Cupa Maramuresului” la Karate Shotokan, un eveniment marca A.N.A.K. , organizat de catre C.S.Condor din Baia Mare de mai bine de 20 de ani.

Au participat peste 120 de sportivi din judetele Bihor, Satu Mare, Salaj si Maramures, care s-au intrecut in probe de kumite individual, sectiunea WKF pentru sportivii incepatori, iar pentru avansati WKF si SHOBU IPPON.

Salajul a deplasat la concurs un lot de 30 de sportivi de la Clubul Copiilor din Simleu Silvaniei, C.S. Omega Simleu si C.S. Coste Jibou. Cu toate ca nivelul intrecerii a fost unul ridicat, rezultatele au fost deosebite, astfel simleuanii de la C.S.Omega si Cercul de Karate al Clubului Copiilor au adunat pana la final 10 locuri I, 10 locuri II si 7 locuri III.

  • LOCUL I : Rad Ioana, Pop Tania, Croitoru Cezar, Bakai Patrik, Ratiu Iann, Balog Raul, Mandel Krisztian, Cionca Gabriel, si Ilinca Maris (2).
  • LOCUL II : Sabo Alexia, Moisi Diana, Pop Maia, Mak Szilard, Huluban Antonio, Leonetti Mario, Albu Mario, Cosma David, Bal Matei si Chereches Marius.
  • LOCUL III : Toma Medeea, Filip Amira, Vavrita Alexia, Rad Ioana, Chereches Marius, Gal Nicolae si Pap Ioan.

Pentru jiboanii pregatiti de catre instructorul Coste Calin, sportivii: Ciurte Mara a obtinut locul I, Jecan Andrei, locul II, iar Moldovan Alexandru si Borz Eduard locuri III.

Un palmares salajean bun, sportivi bine pregatiti, iar o parte dintre acestia ne vor reprezenta judetul la Campionatul National de Karate de la Pitesti, de la finele acestei luni.

Felicitari sincere, sportivilor nostri, succes in pregatire si la intrecerile viitoare si nu in ultimul rand multumiri parintilor acestora, care sprijina constant deplasarile la concursuri.
Prof. Pop Gheorghe

0740520239