KARATE EVENIMENT

februarie 6, 2018 | Administrator

In perioada 02-04. 02. 2018, Clubul Sportiv Good Dragon din Marghita a fost gazda unui seminar de Karate Shotokan organizat de Asociatia Nord Amical Karate, un stagiu tehnic cu lotul reunit din Maramures, Bihor si Salaj, menit sa pregateasca pe cei peste 50 de sportivi, instructori si antrenori pentru apropiatele intreceri de profil.

Au avut zilnic loc doua antrenamente, separat pe grupe valorice sustinute de catre subsemnatul si de catre sensei Duta Viorel din Baia Mare in care s-au abordat tehnici si combinatii specifice de kumite, cu situatii reale din meciuri atat de kumite WKF, cat de Shobu Ippon.

In paralel au avut loc sedinte de recuperare in apa termala, iar la final gazda noastra ne-a oferit si un moment de relaxare si bunadispozitie printr-un sayonara-party gustat din plin de catre sportivi si insotitori de la care nu putea lipsi binenteles si traditionalul tort, savurat cu placere de cei mai mici si nu numai. Multumim prietenului nostru Misi Takacs pentru exemplara gazduire!

Pentru antrenorii si instructorii A.N.A.K. urmeaza seminarul centurilor negre de la Poiana Brasov din perioada 09-11 februarie, unde in cele trei zile vom fi alaturi de sensei Adrian Popescu-Sacele si ne vom antrena sub indrumarea lui.

 Succes in pregatire tuturor !

Prof. POP GHEORGHE

0740520239