KARATE A.N.A.K.

septembrie 3, 2019 | Administrator

In perioada 26-31 august 2019, s-a desfasurat ultima activitate de vacanta a Asociatiei Nord Amical Karate, in splendida statiune montana Balvanyos, din Covasna, gazda fiind Pensiunea Istvana.
Actiunea a fost initiata si sustinuta de catre prietenul nostru drag, sensei Bibo Ferencz, presedintele C.S. Mikado din Covasna, care de mai bine de 10 ani ne primeste in fiecare an, iar locatia este una deosebita .
Au avut loc doua antrenamente zilnice de karate, pe grupe valorice, sustinute de catre sensei Duta Viorel, Takacs Mihaly si subsemnatul si au fost abordate tematici de Kihon , Kata si Kata-kumite.
Seara aveau loc si cursuri de Aerofit, sustinute de instructorul Pop Lacrimioara, pentru amatorii de sporturi aerobice, dar si ca pregatire suplimentara pentru sportivii karateka.
La acest eveniment au luat parte antrenori, instructori, sportivi si alti amatori de miscare din Maramures, Bihor, Salaj, Cluj, Harghita, Covasna si Brasov, care s-au simtit excelent reuniti de familia A.N.A.K.
A fost o activitate deosebita din toate punctele de vedere de la care n-au lipsit nici focul de tabara, drumetiile, meciurile de ping-pong si alte jocuri interactive finalizate cu racoreala de la piscina.
Pentru toate astea, multumim Feri Bibo, ne-am simtit extraordinar de bine, a fost o saptamana superba in care si vremea a tinut cu noi.
Incepem antrenamentele cu bateriile pline, urmeaza un nou an sportiv cu multe activitati, un sezon in care dorim pentru sportivii nostri cat mai multe realizari, atat sportive, cat si scolare.

Prof. Pop Gheorghe