KARATE A.N.A.K.

iulie 3, 2018 | Administrator

             

 

   In perioada 25.06-01.07. 2018 s-a desfasurat deja traditionalul seminar al Asociatiei Nord Amical Karate, in incinta Strandului Termal din Marghita, finalizat cu Cupa Good Dragon editia 2018.

                Acest stagiu se desfasoara de mai bine de 20 de ani, iar in acest an ca si noutate, a participat si Clubul Sportiv Bushido din Debrecen-Ungaria, condus de antrenorul Ori Krisztian, pe langa sportivi de la cluburi din Salaj, Maramures,Satu Mare, Covasna si Bihor.

                Au avut loc, zilnic doua antrenamente, structurate pe trei grupe valorice, conduse de catre sensei Duta Viorel, subsemnatul si sensei Takacs Mihaly, acesta din urma fiind gazda noastra din Marghita . S-au abordat elemente de kihon, kata si kumite specifice fiecarui nivel de pregatire, iar intre antrenamente, spre deliciul tuturor, aveau loc sedinte de recuperare in apa termala.

                A fost o actiune reusita, la care, pe langa sportivii nostri, atat musafirii din Covasna, cat si cei din Ungaria, s-au simtit foarte bine, dovada fiind faptul ca si-au exprimat dorinta de a lua parte si la alte actiuni ale asociatiei noastre.

                In ceea ce priveste concursul, acesta s-a desfasurat in sala mare de sport a orasului Marghita, iar cei peste 80 de competitori s-au intrecut in probe de kata si kumite individual- sectiunile W.K.F. si Shobu Ippon.

                Lotul salajean a fost alcatuit din 13 sportivi de la Cercul de Karate al Clubului Copiilor si C.S. Omega din Simleu Silvaniei, care au avut o evolutie foarte buna, iar la finele concursului totalizam 10 locuri I, 4 locuri II si 4 locuri III.  Pe prima treapta au urcat: Filip Amira, Ciobancai Nicola, Pop Maia, Rad Ioana, Pop Tania, Mandel Krisztian, Bal Matei, Balog Raul si Ilinca Marius(2). Locuri II au obtinut : Costea Ana, Pop Tania, Corbeanu Catalin, si Mak Szilard, iar pe locurile III s-au situat : Toma Medeea, Pop Maia, Rad Ioana si Costea Ana.

              Un palmares exceptional pentru simleuani, drept pentru care le adresez sincere felicitari, spor in pregatire si o vacanta cat mai placuta.                                           

              Pentru antrenorii si instructorii A.N.A.K. urmeaza un seminar la munte, la Comandau-Covasna, unde impreuna cu o parte din sportivii din lotul reprezentativ vor desfasura antrenamente de pregatire pentru Campionatul European din octombrie, din Bulgaria.

Mult succes tuturor !!!

 

Prof. Pop Gheorghe

0740520239