Karate Shotokan

octombrie 15, 2019 | Administrator

In perioada 11-13.10.2019, Sala Polivalenta din Tg. Secuiesc a gazduit editia din acest an a Campionatului National de Karate Shotokan al Comisiei W.S.F. din cadrul Federatiei Romane de Karate.
Evenimentul a fost organizat de catre C.S. Mikado din Covasna si C.S. Tanko din Tg. Secuiesc si a reunit in jur de 450 de sportivi din intreaga tara, care s-au intercut in probe de Shobu Nihon, Shobu Sanbon, Shobu Ippon Open si Kansei Shiai.
Delegatia C.S. Omega si Clubul Copiilor din Simleu Silvaniei, a numarat 11 sportivi insotiti de subsemnatul si care la finele intrecerii au contabilizat nu mai putin de 23 de medalii: 3 de aur, 3 de argint si 17 de bronz.
Locul I: Ilinca Marius(3)(foto), locuri II: Cosma David, Bal Matei si Gal Nicolae, iar locul III: Cosma David(2), Chereches Marius(3),Rad Ioana(2), Pop Tania(3),Albu Mario, Gal Nicolae(2), Moldovan Alexandru(3) si Ilinca Marius. Cionca Gabriel si Costea Ana au fost si ei aproape de podium, dar doar pe locurile IV.
A fost un concurs puternic, cu foarte multi sportivi bine pregatiti, cu probe noi de concurs, iar locurile obtinute de sportivii nostri nu fac decat sa reconfirme palmaresul de pana acum, iar pe aceasta cale doresc sa-i felicit .
Pregatirea continua pentru ca duminica viitoare avem de luptat la Cupa Zalaului, un concurs de verificare si pregatire pentru europenele din Macedonia de la inceputul lunii noiembrie.
Multumim Primariei si Consiliului Local din Simleu Silvaniei pentru sustinere si incredere!

Prof. Pop Gheorghe