KARATE SHOTOKAN

mai 24, 2023 | Administrator

Cea de-a XXIII- a editie a Cupei Simleului la Karate Shotokan s-a desfasurat duminica , 21.05.2023 in Sala de sport Magura a orasului Simleu Silvaniei. Au participat peste 160 de sportivi din Maramures, Bihor, Salaj si Hunedoara, care s-au intrecut in probe de Kumite W.K.F. si Shobu Sanbon , cu peste 230 de intrari in probe.

Judetul nostru a avut ponderea cea mai mare, astfel: 31 de sportivi de la C.S. Dani San din Zalau, 6 sportivi de la C.S. Coste din Jibou, 5 sportivi de la Heian Delta Somes Odorhei si 30 de sportivi de la Palatul Copiilor Zalau- Structura Simleu Silvaniei, lot comun cu C.S. Omega, clubul organizator si finantator al acestei actiuni.

In deschidere a luat cuvantul primarul urbei noastre, Cristian-Mihai Lazar , care le-a urat succes sportivilor, amintindu-si cu nostalgie ca in urma cu 20 de ani era in situatia acestor copii cuprinsi de emotia competitiei.

A fost un concurs cu adevarat amical, fara accidentari, fara ambitii personale nejustificate, o intrecere frumoasa dominata de fair-play si respect reciproc.

Simleuanii au avut o prestatie buna, iar pana la finalul turneului si-au trecut in palmares 9 medalii de aur, 13 de argint si 12 de bronz. O recolta bogata demna de efortul depus pe tatami, dar si ca urmare a unei pregatiri anterioare. S-au remarcat in mod deosebit: Gui Iulia, Zmole Victor, Ardelean Bogdan, Pop Maia, Filip Amira, Bakai Patrik, Szilaghi Andreea, Kondor Melania, Barko Nora, Silaghi Tudor, Butcovan Sorin, Toma Medeea, Veres Luca si Chereches Marius.

Felicitari tuturor sportivilor nostri si nu in ultimul rand parintilor acestora pentru tot sprijinul si sustinerea !

Prof. Pop Gheorghe