KARATE SHOTOKAN CUPA ROMANIEI – WKF KATA + KUMITE SI SHOBU IPPON KUMITE. CAMPIONATUL NATIONAL- SHOBU SANBON SI OPEN KUMITE.

noiembrie 13, 2018 | Administrator

In perioada 09-11.11.2018, sala de sport din Tg. Secuiesc a fost gazda celor doua evenimente martiale, la care au luat parte aproximativ 400 de sportivi din intreaga tara.
De la acest eveniment nu putea lipsi si delegatia simleuana formata din 7 sportivi, condusi de subsemnatul, in calitate de antrenor dar si de presedinte al Comisiei de Competitii C.N. W.S.F. Romania. Cei 7 karateka de la Clubul Copiilor si C.S. Omega din Simleu Silvaniei au avut o evolutie buna, iar la finalul intrecerilor au adunat 4 medalii de aur, 3 de argint si 9 de bronz.
Revelatia intrecerii a fost juniorul nostru Ilinca Marius-Adrian (foto Loc. I), care la fel ca si la europenele de la Albena, a cucerit locul I la toate cele patru probe individuale, dupa un parcurs remarcabil in toate meciurile desfasurate.
Evolutie buna au avut si Cionca Gabriel-Vasile, cu o medalie de argint si 3 de bronz; Chereches Marius-Gabriel, cu o medalie de argint si 2 de bronz; Rad Ioana-Florina, o medalie de argint si 2 de bronz; Costea Ana-Carla si Gal Nicolae-Andrei, cate o medalie de bronz; Pop Tania-Maria 3 locuri IV.
Rezultate deosebite, copii deosebiti, medalii multe, castigate cu truda si lacrimi si chiar si un pic de sange uneori. Bravo lor, felicitari sincere tuturor !
Activitatea face parte din Programul “ROMANIA IN MISCARE”, proiectul nostru “Karate – sanatate si performanta in anul centenarului”, demarat in colaborare cu D.J.S.T. Salaj, dar si cu sprijinul Primariei Simleu Silvaniei, carora le multumim sincer pe aceasta cale.
La finele acestei saptamani, karateka simleuani vor fi prezenti la Baia Mare, unde vor participa la deja traditionala competitie de karate “Cupa Toamnei”, la care sunt asteptati peste 120 de sportivi din Maramures, Bihor, Satu Mare si Salaj.

Mult, mult succes, copii !!!

Prof. POP GHEORGHE