KARATE SHOTOKAN

iulie 22, 2019 | Administrator

In perioada 18-21. iulie 2019, s-a desfasurat Stagiul A.N.A.K. pentru antrenori si instructori in Comandau-Covasna, intr-o superba statiune de vanatoare aflata la o altitudine cu mult peste  1000 de metri.
Gazda evenimentului a fost presedintele C.S. Mikado, sensei Bibo Ferencz, al carui ginere detine aceasta splendida locatie si unde, pe langa traditionalele antrenamente de karate, am admirat si niste exemplare deosebite de urs carpatin.
Au participat la seminar antrenori si instructori din Maramures, Salaj, Bihor, Brasov si Covasna, care au fost antrenati de catre sensei Duta Viorel, presedintele A.N.A.K., iar la cele doua antrenamentele zilnice au fost abordate tematici de kata-kumite si karate energetic.
Am beneficiat de o vreme superba, excursii in imprejurimi si un rasfat culinar tipic vanatoresc, iar pe aceasta cale multumim gazdei noastre care ne-a oferit un sejur deosebit la aer curat de munte.
A fost o actiune reusita din toate punctele de vedere, am muncit, ne-am relaxat, iar acum ne pregatim pentru urmatorul eveniment, seminarul din Grecia, unde impreuna cu elevii nostri ne vom antrena pe plaja Marii Egee.

Prof. Pop Gheorghe