Săptămâna Mobilității Europene

septembrie 22, 2008 | Administrator

sme1Primăria orașului Șimleu Silvaniei, în colaborare cu Consiliul Local al Copiilor și Tinerilor (C.L.C.T.) Șimleu Silvaniei Și cu scolile și grădinițele din oraș au organizat Luni, 22 septembrie 2008 o serie de manifestări dedicate celei de-a șaptea ediții a “Săptămânii Mobilității Europene”. La eveniment au participat aproximativ 150 de elevi, care au desfășurat concursuri de ciclism și cros.

În final, participanții au fost premiați cu diplome și cupe. De asemenea, elevii C.L.C.T. au înmânat tuturor trecătorilor aflați pe stradă pe parcursul acestei zile fluturași cu embleme care îndeamnă la mobilitate fizică pentru o viață cât mai sănătoasă.

“Îmi exprim bucuria că unitățile de învățământ din oraș au înțeles importanța acestei săptămâni și s-au implicat în manifestările derulate”

a declarat cu acest prilej primarul orașului Șimleu Silvaniei, ing. Septimiu-Cătălin Țurcaș.

Alături de elevii membri ai Consiliului Local al Copiilor și Tinerilor, la marșul prin oraș au participat și copii de la Eco Grădinița nr.3, care au înmânat trecătorilor fluturași cu îndemnurile: – “Alege curățenia, alege viața !”. – “Păstrați mediul curat !”. – “Fii alături de noi ca să trăim într-un oraș curat, cu oameni sănătoși !”“Locurile publice nu sunt ale nimănui, sunt ale noastre !”.

Pentru ca activitățile să se poată desfășura în condiții optime, în intervalul orar 10,00- 12,00 circulația a fost închisă pe străzile 1 Decembrie 1918 și Independenței .
sme2sme3sme4