SEMINAR  KARATE  MARGHITA

iulie 5, 2022 | Administrator

In perioada 27.06.-03.07. 2022, in incinta Strandului Termal din Marghita, a avut loc traditionalul seminar de karate al Asociatiei Nord Amical Karate pentru peste 50 de sportivi si antrenori din Bihor, Maramures, Satu Mare, Salaj, Covasna  dar si musafirii Ungaria . Au muncit si s-au relaxat impreuna membri ai cluburilor : C.S. Condor Baia Mare, C.S. Umbra Baia Sprie, C.S. Mihai Sho Tg. Lapus, Clubul Copiilor Simleu Silvaniei, C.S. Coste Jibou, C.S. Omega Simleu Silvaniei, C.S. Good Dragon Marghita, C.S. Mikado Covasna, C.S. Bushido Debreten, etc.
Clubul Sportiv Omega din Simleu Silvaniei a luat parte la acest eveniment, desfasurand aici activitati din cadrul proiectului “KARATE- SPORT SI SANATATE”, proiect in colaborare cu Consiliul Judetean Salaj.
Grupul tinta al proiectului a fost un lot de 11 sportivi si un antrenor, ( subsemnatul) care au desfasurat toate activitatile propuse, iar la final rezultatele au fost cele asteptate si chiar mai mult.
Seminarul s-a desfasurat conform programului stabilit in prealabil, astfel participantii au avut parte de antrenamente tematice de karate, exercitii compensatorii pentru corectarea unor deficiente fizice si recuperare in apa termala dupa un an competitional care tocmai s-a incheiat.
De asemenea s-au desfasurat antrenamente de Kobudo, o arta martiala ce promoveaza exercitiile cu bastoane din lemn, pentru miscari simetrice si ambidextrie, echilibrarea unor discrepante la nivelul membrelor superioare.
Nu puteam finaliza acest eveniment fara multasteptatul sayonara-party ( petrecerea de final) unde si cei mai mici karateka au performat pe ringul de dans.
A fost o saptamana cu trei antrenamente zilnice, trei sedinte de apa termala, o saptamana obositoare, dar o oboseala placuta si chiar daca temperatura a sarit bine de 30 de grade, umbra din camping a fost reconfortanta.
Bravo copii si vacanta placuta in continuare !!!

Prof. Pop Gheorghe