Şimleuanii în formă sportivă

februarie 21, 2011 | Administrator

CS PHOENIX Şimleu Silvaniei – CSS 2 Baia Mare = 3 – 1 (-18, 9, 14, 16 )
CS PHOENIX Şimleu Silvaniei – LPS CSS BIHORUL Oradea = 3 – 0 ( 6, 18, 17 )

Tinerii sportivi şimleuani: Ioan Puşcaş jr., Dacian Ardelean, Cristian Lazăr, Sergiu Ivan, Antoniu Beili, Gheorghe Negrean, Vlad Moşincat, Adrian Preda şi Dan Deac au ajuns pe un făgaş bun al voleiului de performanţă. În ultimele două meciuri ei au pierdut doar un set ! Pregătirea lor amplă sub coordonarea antrenorului Mircea Abraham – reputat voleibalist sălăjean, fost component al reprezentativei României, a început să dea roadele scontate. Astfel, în săptămâna trecută (miercuri şi duminică), aceştia au obţinut două victorii de prestigiu, pe teren propriu, în compania echipelor din Baia Mare (a doua înfrângere în actualul campionat !) şi Oradea. De fapt, ambele adversare au fost umilite de sălăjeni în câte un set: 25-9, Baia Mare şi 25-6, Oradea. În plus, în partida cu Oradea, parcă ai noştri ar fi fost cei de la Liceul cu Program Sportiv Bihorul…
De la şimleuani s-au remarcat toţi jucătorii folosiţi în cele două meciuri şi, cu precădere: Ivan la serviciu şi atac, Ardelean în atac şi la blocaj, Moşincat în atac, Puşcaş la serviciu şi la preluarea mingii, Lazăr în coordonarea jocului.

      Următorul meci al şimleuanilor va avea loc în data de 6 martie a.c., la Zalău, în compania voleibaliştilor de la Clubul Sportiv Şcolar, când printr-un rezultat favorabil, echipa CS Phoenix va încerca să promoveze în faza a doua a competiţiei.

Prof. Marin ȘTEFAN,

Publicist, Șimleu Silvaniei