Tenis de masă – competiţie – Cupa „Silvania”

decembrie 2, 2009 | Administrator

Centru Cultural din oraşul Şimleu Silvaniei, cu sprijinul Primăriei locale, a organizat în 12 decembrie o competiţie sportivă pentru iubitorii tenisului de masă, sub genericul Cupa „Silvania”. Întrecerea s-a desfăşurat la Casa de Cultură din localitate, categoria seniori, la care au paticipat 20 de competitori. A fost un concurs maraton, cu meciuri interesante, în care mulţi tenismeni şi-au etalat măiestria sportivă, prin procedee tehnice de valoare şi o tactică subtilă.

Instructorul sportiv Ivan Vasile – arbitrul competiţiei, a stabilit, ca efect al victoriilor şi punctelor acumulate, următorii premiaţi:

Locul I. – Ioan Ruţaş, Secţia de Pompieri Şimleu Silvaniei;
Locul II: – Paul Ţicuş, Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” Şimleu Silvaniei;
Locul III: – Răzvan Ilieş, DMD Impex Şimleu Silvaniei;
Menţiune: – Novak Zoltan, Drum Construct Şimleu Silvaniei.
De menţionat că, în afara concursului, Septimiu Cătălin Ţurcaş – primarul urbei şimleuane, a susţinut un inedit meci demonstrativ, dovedind reale calităţi sportive, printre care: îndemanarea, anticiparea şi viteza de reacţie.Organizatorii au oferit diplome, cupe şi bani. În plus, prof. Dumitru Corbeanu – directorul Centrului Cultural, a înmânat d-lui ing. Septimiu Cătălin Ţurcaş Diploma de Exelenţă, pentru implicarea în dezvoltarea activităţii sportive şi permanenta sprijinire morală şi financiară a întrecerilor de culturism, şah şi tenis de masă, organizate şi desfăşurate în cadrul acestei instituţii culturale.

Prof. Marin ȘTEFAN,

Publicist, Șimleu Silvaniei