Un miliard de lei pentru noi lucrări publice la Şimleu Silvaniei

septembrie 12, 2010 | Administrator

asfaltare3Primăria Şimleu Silvaniei are în derulare în această perioadă o serie de lucrări de pietruire de străzi, extinderea reţelelor de apă şi canalizare, precum şi a reţelei de gaz, în valoare de aproximativ un miliard de lei vechi.

În ceea ce priveşte pietruirea, una dintre lucrările finalizate este cea de pe strada Mărului, pe o porţiune de aproximativ 500 de metri. Pietruirea a fost necesară cu atât mai mult cu cât în zona respectivă nu s-au mai făcut reparaţii de circa 5-6 ani.

O lucrare aflată în derulare vizează extinderea reţelei de apă şi a celei de gaz pe strada Bujorilor, iar printr-un parteneriat între primărie şi locatari se extinde reţeaua de apă şi canalizare în zona străzii Independenţei.

Pentru extinderea reţelei de gaz metan este vizată şi strada George Bariţiu.

„Aşa cum am promis oamenilor, pentru acele zone care au rămas în afara proiectului mare de extindere a reţelei de apă şi canalizare vom găsi soluţii financiare din resurse proprii, pentru ca fiecare şimleuan să poată beneficia de un minim de confort. Încercăm să dezvoltăm proiecte mai mici, aşa cum am făcut anterior şi în alte zone, cum sunt străzile Crasnei, Sucevei, Teiului sau Victor Deleu”,

a declarat primarul oraşului, ing. Septimiu Ţurcaş.